SportAll

A SportAll blogon foci és tenisz lesz nagyrészt, de bármilyen csapatsportról is írok, ha épp világverseny lesz belőlle.

Minden ami sport

Minden ami sport: foci, tennisz és bármilyen világverseny.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

VB kvalifikáció 1. csoport meccsek és tabella

2008.09.07. 00:05 baksusz

 Magyarország - Dánia 0:0

A magyar csapat egy gólnélküli döntetlennel kezdte a sorozatot, amivel elégedettek lehetünk a Dánok ellen, de a meccs képe alapján akár nyerhettünk is volna. A meccsen nagy volt az iram, és kevés volt a hiba. Mindkét csapatnak egy-egy nagyobb helyzete volt a mérkőzésen, a dánoknál Bendtner villant egyet, de csak a kapufát találta el, míg a magyaroknál egy óriási dán védelmi hibából indulhatott Huszti Szabolcs, de sajnos lövését nagy bravúrral hárította a dán kapus. További helyzete a meccsen a dánoknak nem volt, míg a magyaroknak több kisebb helyzetük is volt, de ezekből sem született gól.

További meccsek leírása és tabella...

Albánia - Svédország 0:0

Az albán-svéd meccsen a magyarhoz hasonlóan nem született gól. A mérkőzésen a svédek előtt adódott több helyzet, ám az albánok kapusa parádézott és Irahimovic egyszer csak a kapufát találta el, így a meccs előtt jóval esélyesebbnek tartott Svédország csapata végül csak egy ponttal tért haza az idegenben játszott meccs után.

Portugália - Málta 4:0

Portugáliát a kvalifikációs sorozat megkezdése előtt mindenki a csoport első helyére várta és a csapat ennek megfelelően magabiztos győzelemmel kezdte a Portugál válogatott. Bár a csapat az első félidőben még nem brillírozott, de egy öngóllal végül a 25. percben megszerezték az első gólt, amihez a második félidőben Almeida, Simao és Nani még további hármat tett hozzá, így alakult ki a 78. percre a 4:0-ás végeredmény.

Tabella egy mérkőzés után

1. Portugália 4:0 3pont
2. Swédország 0:0 1pont
2. Albánia 0:0 1 pont
2. Magyarország 0:0 1pont
2. Dánia 0:0 1pont
6. Málta 0:4 0pont

Következő forduló párosításai

Svédország - Magyarország
Tipp: 2-1
A svéd csapat tagadhatatlanul egy erősebb együttes, mint a magyar és hazai pályán nem hinném, hogy pontot fogunk szerezni ellenük.

Portugália - Dánia
Tipp: 3-0
A portugál csapat Málta magabiztos legyőzésével rögtön a csoport élére ugrott és a dán csapat mutatott játéka alapján nem lesz esélyük ellenük.

Albánia - Málta
Tipp: 3-1
Albánia a svédek elleni döntetlennel, hazai pályán mindenképpen a mérkőzés esélyesei a portugáloktól vereséget szenvedő máltai válogatott ellen.
 

1 komment

Címkék: sport foci válogatott kvalifikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://sportall.blog.hu/api/trackback/id/tr78651758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeRnÁt 2008.09.11. 17:12:32

Hát ebben a fordulóban is volt meglepetés portugália 2-3 dánia, akkor nekünk is van a portugálok ellen esélyünk , sőt :D

Jah és a bosnyákok 7-0-ra alázták az észteket CUMI!
süti beállítások módosítása